Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εφαρμογή Οδηγός Νότια με νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα εξυπηρετούν τους χρήστες! Ελέγξτε τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Οδηγού Νότια.

Εύκολη στη χρήση .

Έξυπνος σχεδιασμός .

Offline λειτουργία .

Γρήγορη .

Ανώνυμη .

Χάρτες .


Σχετικά με την εφαρμογή μας

Η εφαρμογή Οδηγός Νότια δημιουργήθηκε προκειμένου να επικοινωνούν αποτελεσματικότερα το κοινό των Νοτίων Προαστίων με τους επαγγελματίες & αντίστροφα.

Χρησιμοποιώντας τη εφαρμογή η οποία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μπορείτε γρήγορα να βρείτε ότι προϊόν ή υπηρεσία θέλετε, να επικοινωνήσετε άμεσα, να δείτε χάρτη με οδηγίες για τον προορισμό σας (GPS), να ενημερωθείτε για προσφορές και πολλά άλλα.

Επιπλέον έχετε στη διάθεσή σας χρήσιμες πληροφορίες(τηλέφωνα-διευθύνσεις) για όλους τους Δήμους των Νοτίων Προαστίων & χάρτες των αντίστοιχων περιοχών.

Και όλα αυτά μέσα από το κινητό σας!!!

Οθόνες εφαρμογής

Σας παρουσιάζουμε μία συλλογή εικόνων η οποία σας δίνει την δυνατότητα να έχετε μία πρώτη οπτική επαφή με τις οθόνες της εφαρμογή μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα ΔΩΡΕΑΝΕάν βλέπετε αυτή τη σελίδα από το κινητό σας απλά κάντε κλικ στο κουμπί ΛΗΨΗ.ΛΗΨΗ

Εάν βλέπετε αυτή τη σελίδα στον υπολογιστή σας, σκανάρετε το QRcode από το κινητό σας ή εάν αυτό δεν γίνεται μεταβείτε στο κινητό σας στη διεύθυνση: https://app.odigosnotia.gr


Έτσι η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο κινητό σας μέσα σε 10" !!